Jan Jacob Krediet

Links

www.Gedichten.nl

Hier schijf ik onder eigen naam over algemene maatschappelijke onderwerpen.

Onder pseudoniem van Jean Fermate, schrijf ik over “Hoe dood en dan daarnamaals”. De gedichten, doorgaans hartenkreten laat ik graag voor zichzelf spreken en je kunt Reageren per gedicht, hartenkreet op deze site. Regelmatig wordt ik gevraagd in kerkdiensten of openingen een gedicht voor te dragen. Of op het evenement een hartenkreet ter plekke te schrijven of in opdracht van te voren! Dat zijn uitdagingen die ik graag aanga!


www.Nederlands.nl

Hier zijn het vooral korte verhalen, beschouwingen, meer uitgebreide  meningen ook weer. Over algemene maatschappelijk onderwerpen onder eigen naam van Jan Jacob Krediet. Onder pseudoniem van Jean Fermate in het licht van “Hoe dood en dan daarnamaals”! Reageren idem dito op deze website. Veelvuldig wordt hij gevraagd als voorlezer van eigen werk of in opdracht. In kerken, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, revalidatieoorden, maar ook op het toneel!


www.BombardeRotterdam.nl - www.BombardierungRotterdam.com

De site’s worden volledig ingevuld en aangevuld zowel in het Nederlands als het Duits en zal hopelijk een integraal onderdeel gaan uitmaken van de herdenking van het verschrikkelijke bombardement op mijn geboortestad Rotterdam, wat mij als post-oorlogskind groot geworden tussen het puin, zo heeft aangegrepen, dat mensen reageerden of ik het zelf had meegemaakt.

Reageren idem dito op www.nederlands.nl. Veelvuldig wordt hij gevraagd als voorlezer van eigen werk of in opdracht. In kerken, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, revalidatieoorden, maar ook op het toneel!


www.TolkienMusic.nl

In 1995 liet ik deze liederencyclus in premiere gaan en hoop die voorstelling te mogen herhalen: “The Road goes ever on and on”, tekst Tolkien, muziek Swann


www.Facebook.nl

Soms ervaar ik het ook als ‘vleesboek’ of ‘fakebook’, maar aan de andere kant een unieke manier elkaar te informeren doorgaans wel over opgewekte zaken, maar ik zal ook niet schromen mindere zaken, gebeurtenissen toe te vertrouwen aan dit miljoenenmedium, waarvan ik nu 5000 vrienden heb met vooral ook liefhebbers van orgelmuziek over de gehele wereld. Orgelmuziek welke mijn grootste emotie bevat.


www.YouTube.nl

Vele opnames uit het verleden, vele samen met mijn broer Chris W. Krediet, maar ook in het heden vertrouw ik graag toe aan youtube; een opsomming:


Eerst even weten, dat ik naamgenoot ben van Jan Krediet Transport uit Steenwijk, vroeger Noordwolde, waar mijn tak van de familie ook vandaan komt, er zijn 300 kredieten in Nederland en ongeveer 5 levende Jan Kredieten, zelfs 2 die dezelfde functie van bedrijfsadviseur hebben, hadden!


Maar zoekt met de volgende omschrijvingen, krijgt de beelden en geluiden van:


Vele producties uit het verleden zal ik posten op Youtube zoals o.a.


Google.nl

De wereldzoekmachine waar je onder Jan Jacob Krediet het beste kan zoeken, want anders komt die transportwagen weer voorrijden!!