Welkom Verleden Tolkien Music Bombardement Rotterdam Hartenkreten Contact

Hartenkreten
HARTENKRETEN, ZIJN VOOR MIJ KRETEN, GEDACHTES, WOORDEN,

DIRECT VANUIT MIJN HART EN ZIEL EN ZALIGHEID

Ik kan het niet anders omschrijven. Ik sta bijvoorbeeld af te wassen en in mijn gedachten krijg ik iets of wat binnen.

Ik ga dan achter de computer zitten en schrijf het op en van me af.

Ze staan op www.gedichten.nl en www.nederlands.nl.


Onder eigen naam Jan Jacob Krediet, schrijf ik over filosofische, maatschappelijke, medische, sociale, politieke en aanverwante zaken, kan ook over muziek gaan, doorgaans klassiek maar ook populair. Kan ook gaan over een nieuw woord of begrip, wat ik eerder niet begreep, maar nu wel! In 2009 ben ik begonnen omdat mijn wereld was ingestort door de ernstige epilepsie welke mijn dochtertje Giulia  ten deel viel en wat dit allemaal voor maatschappelijke consequenties had. Anti-depresiva wilde ik beslist niet slikken, wat me wel aanbevolen werd door zowel familie, vrienden als artsen, aantoonbaar bewijs!


Onder pseudoniem die van Jean Fermate, fermate betekent rustpunt en Jean heb ik altijd een prachtige naam gevonden schrijf ik over het  “Hoe dood en dan daarnamaals”. Dit is ingegeven door het gegeven, dat ik niet geboren had willen worden, dat het grootste gedeelte van het leven waarvoor het bedoeld is, aan mij is voorbij gegaan met name door het Gereformeerde, dus het verkeerde geloof. Op de dag van mijn geboorte werd de overlijdings-verzekering afgesloten en binnen 3 dagen snel gedoopt om ontvankelijk te zijn voor  de hemel. Ik heb er wat van gemaakt en dat doe ik ook nog dagelijks, maar het is heerlijk en eerlijk om je gedachten de vrije loop te laten onder het motto: “In een vrij land, moeten tongen kunnen spreken”, dat is zeker ook in Nederland niet het geval, maar als ik voor een grote menigte spreek, trek ik een kogelvrij vest aan! "Want wie bang is om te leven, moet vandaag nog sterven", uitspraak van wijlen Robert Long!


was getekend, Jan Jacob Krediet, levenspartner van mijn grootste geliefde en biologische zorgvader van  dochter Giulia Eleonora Liefje, geboren 13-11-2006!

Het laatste werk van Jan Jacob Krediet
onder de pseudoniem van Jean Fermate
is hier te vinden


Het laatste laatste werk van Jan Jacob
Krediet als de denker Jan Jacob Krediet

is hier te vinden